Naši partneři


Projekt MalyOpen se koná
pod záštitou primátorky statutárního města Brna
JUDr. Markéty Vaňkové
a za podpory statutárního města Brna





Poskytovatelé finančně
přispívají na realizaci
akce Mistrovství ČR
neregistrovaných tenistů
s mezinárodní účastí



Oficiální míč Mistrovství
neregistrovaných tenistů



Pro Joint premium a Pro MultiVitamin premium, vše co vaše tělo potřebuje...










15.01.2011 - tenisový turnaj MO - Praha
Roman Kukla, 15.01.2011

Na 1.letošním turnaji Mixů MalýOpenPraha-RomKukCup jsem přivítal nejen 11 hrychtivých párů, ale Francouz Jacques (který tvořil pár se svojí ženou Andreou) zaokrouhlil počet národností, které nás za dva roky konání Turnajů v Praze poctily svou přízní, na 10!

Páry byly rozřazené do dvou čtyřčlenných (postup 3) a jedné tříčlenné (dvoukolově, 2).

V A-čku první nasazení - Jirka Potměšil s Ivou Láchovou - skupinu hladce vyhráli. Dalšími postupujícími byly nově sestavené páry Milan Moškon s Marcelou Pekárkovou a Miloš Stuchl s Janou Křivanovou.
Nadějný pár Robin Horňák s Míšou Kocourkovou si ještě na postup musejí nějaký ten zápas odehrát....
I v Béčku herně zkušení Jirka Molek s Nikol Podstatovou potvrdili roli favoritů, i když je potrápili jak další postující Petr Bašus s Alenou Luňáčkovou, tak manželé Tůmovi, Martin a Ivana. (oba zápasy 6:4). Třetími postupujícími se stali se dvěma výhrami Milan Němeček a Iveta Dolejšová.
V Céčku vypálil všem rybník prvně se účastnící a tedy nenasazený pár: již zmiňovaní Jacques a Andrea Nicod. A to měli věru silné soupeře - turnajové harcovníky Vendu Tichého s Luckou Adamcovou a manžele Aleše a Martinu Kočí. Také všechny zápasy byly patřičně vyrovnané, ale v dvoukolovém systému nestratili vítězové ni bodík. Také Tichý s Adamcovou ani jeden zápas s Kočími nepustili a bezpečně postupovali.

ČTVRTFINALOVÉ zápasy potvrdily papírové předpoklady sázkařů a favorizované páry bez větších problémů postoupili: Potměšil-Láchová vs. Bašus-Luňáčková 6:1, Tichý-Adamcová vs. Němeček-Dolejšová 6:1, Molek-Podstatová vs. Stuchl-Křivanová 6:2, stejně jako Nicodovi vs. Moškon-Pekárková.
V SEMIFINÁLE se opět projevila drtivá síla manželů Nicodových (omlouvám se za případné komolení skloňování), kteří vyprovodili z kurtu Molka s Podstatovou 6:1. Tichý s Adamcovou svým skoro tradičním soupeřům zkoušeli cestu do finále zkomplikovat, ale více než 3 gamy nezvládli Potměšilovi s Láchovou odebrati.

Ve FINÁLE pak oba páry předváděly výbornou hru. Trošku překvapivě měli celou dobu navrch Potměšil s Láchovou, kteří si bezpečně drželi první vylosovaný servis. Nikodovi stále hráli svou nátlakovou hru, založenou na skvělé úderové tvrdosti Andrey, kterou poté dokončoval na síti Jacques; ale ani Iva na síti nechybovala a rtuťovitý Jirka nepovažoval žádný míč za stracený a běhal jak motorová myš. A protože Jacques přeci jen už nějaký ten volej zkazil a nedokázali s Andreou break získat, šel Jirka za stavu 5:4 podávat na výhru v Turnaji. Ale poslední krok bývá, jak všichni víme, nejtěžší... Nicodovi využili slabší chvilky, Potměšilovi servis sebrali a zápas šel po dvou dalších bojovných gemech do teibreaku! A boj vrcholil - žádný z párů druhý definitivně neudolal a až poslední dva získané míče rozhodli, že teibreakem 7:5 se při své premiéře stali ANDREA a JACQUES NICOD VÍTĚZI mixového RomKukCupu!

I soutěž ÚTĚCHY, kde 3 páry hrály každý s každým, ukázaly divácké obci pěkné a vyrovnané zápasy. Vítězi tohoto miniturnaje se stali Aleš a Martina Kočí, kteří přetlačili Tůmovi i Horňáka s Kocourkovou shodně 6:4 (H+K z 1:4!). /Tůmovi vs. Horňák s Kocourkovou také 6:4/.

DĚKUJI VŠEM PÁRŮM ZA TURNÁJEK SE SKVĚLOU ATMOSFÉROU A NAVIDĚNOU PŘÍŠTĚ.
Roman Kukla

Mixy:

1. Nicod Jacgues - Nicod Andrea

2. Potměšil Jiří - Láchová Iva
3.-4.
Molek Jiří - Podstatová Nikol, Tichý Václav - Adamcová Lucka
5.-8.
Moškon Milan - Pekárková Marcela, Stuchl Miloš - Křivanová Jana,
Němeček Milan - Dolejšová Iveta, Bašus Petr - Luňáčková Alena
9. Kočí Aleš - Kočí Martina
10. Tůma Martin - Tůmová Ivana
11. Horňák Robin - Kocourková Michaela


Jacques a Andrea Nicod, Iva Láchová a Jirka Potměšil

Martina a Aleš Kočí

Lucka Adamcová a Václav Tichý

Nikol Podstatová a Jiří Molek







Příští akce
 
05.04. HMČR NER.tenist,Olomouc 5.-7.4.2024,čtyřhra M+Ž
18.05. MO - Polička, KVALIFIKACE, dvouhra muži
08.06. TENIS U MOŘE 2024 - resort ZATON, Nin u Zadaru
08.06. MO - TOSK Žamberk, dvouhra Open
 


Malý Open 2024
27.01.2024
 
1.Vaculík Aleš37
2.Svoboda Jaroslav32
3.Hirsch Petr28
4.Dvořáček Libor27
5.Joch Michael19
6.Bučík Marek18
7.Hrdý Richard18
8.Kijonka Radim18
9.Odstrčil Jan18
10.Seidl Jan18
 

Historická tabulka MO 1995 až 2023
31.12.2022
 
1.Bryška Marcel5392
2.Kubát Martin4729
3.Střílek Jiří3986
4.Handlíř Petr3868
5.Malý Daniel3707
6.Janíček Radim3580
7.Šíma Jiří3569
8.Vaculík Aleš3555
9.Krejčiřík Vít3041
10.Skokan Karel3031