Naši partneři


Projekt MalyOpen se koná
pod záštitou primátorky statutárního města Brna
JUDr. Markéty Vaňkové
a za podpory statutárního města Brna





Poskytovatelé finančně
přispívají na realizaci
akce Mistrovství ČR
neregistrovaných tenistů
s mezinárodní účastí



Oficiální míč Mistrovství
neregistrovaných tenistů



Pro Joint premium a Pro MultiVitamin premium, vše co vaše tělo potřebuje...










31.07.2010 - tenisový turnaj MO - Praha
Roman Kukla, 31.07.2010

MalýOpen-RomKukCup-čtyřhra MIX, postavil na startovní čáru 8 smíšených párů, kteří si o vítězné Vavříny zahrály ve dvou skupinách, z kterých se postupovalo do semifinálových vyřazovacích soubojů.

V I. skupině si výbornou hrou řekli o roli minimálně spolufavoritů Moraváci Pavel Floder a Jana Vaverková, kterým žádný zbylý pár cestu k jasnému postupu příliš nezkomplikoval. Jen Vojta Suchý s dcerou Anitou jim dokázali kapičku vzdorovat (2:6). Také oni ostatní páry porazili a tak doprovodili Pavla s Janou do semifinále. O lepší pozici v semifinále Útěchy si v poměrně vyrovnaném souboji řekli mladí a nadějní(!) Robin Horňák s Michaelou Kocourkovou, kteří přehráli manželskou dvojici Tomáše a Blanku Zmeškalovi v dramatickém utkání 6:3.
Ve II. skupině již bylo vyrovnaných zápasů daleko více. Nasazení manželé Aleš a Martina Kočí porazili v důležitém zápase o postupové místo manžele Wasserburgerovi - Tomáše a Hanku 6:3.
Tomáš s Hankou poté museli nadoraz bojovat o první výhru s Tomášem Orlikem a Adélou Srovnalovou - 6:4. Ty již v prvním zápase přehráli Jarda Běláček s Martinou Čížkovou, a tak se Tomášovi s Adélou cesta vzhůru uzavřela. Naopak Jarda s Martinou ve výborné hře pokračovali a - jak se později ukázalo v zápase o premianství ve skupině - porazili ve vydařeném zápase Kočí 6:3. Kočí tak museli pro jistotu postupu přehrát stále se zlepšujicí Orlíka se Srovnalovou, což se jim po bitvě zdařilo - 6:3. Wasserburgerovi mohli o teoretickou šanci na postup ještě zahrát v zápase s Běláčkem a Čížkovou, ale Jarda s Martinou žádné komplikace nepřipustili - 6:1.

V SEMIFINÁLE se tak proti sobě postavili Běláček s Čížkovou a Vojta s Anitou Suchých; a Aleš s Martinou Kočí vs. Pavel Floder s Janou Vaverkovou. Druhý zápas byl poměrně jasnou záležitostí, i když první suverénně vyhraný gam Kočích sliboval pěknou bitvu. Ale Pavel s Janou se zkoncentrovali a svojí skvělou hrou s minimem nevynucených chyb vykročili do Finále - 6:1.
Druhé semifinále pak obstaralo drámo měrou vrchovatou - vyrovnaná řež Běláčka s Čížkouvou proti Suchým dospěla v pěkné přetahované až do teibreiku! V něm zvládla lépe koncovku rodina Suchých a radovala se z vítězství 7:4.

V zápase o 3.místo se pokusili Kočí o odvetu ze skupiny. A i když bojovali statečně, ze stavu 4:5 se jim vyrovnat nepodařilo a tak bronzový stupínek obsadili Jarda Běláček s Martinou Čížkovou.

I FINÁLE bylo opakováním souboje ze skupiny. Suchých měli více prostoru k odvetě, neboť se hrálo do 9-ti, ale jejich důrazná hra opět narážela do kompaktní a pružné zdi soupeřů, kteří měli celý zápas pod konrolou. Skórem 9:3 se milí "hosté" z Moravy, JANA VAVERKOVÁ a PAVEL FLODER, stali VÍTĚZI Mixového RomKukCupu v Praze!

I v zápasech ÚTĚCHY, v semifinále, se pěkně jiskřilo! Oba souboje byly výbornými bitvami: Orlík se Srovnalovou přetlačili Zmeškalovi 6:4 a Wasserburgerovi až v teibreaku Horňáka s Kocourkovou!
V zápase o 3.místo pak Horňák s Kocourkovou ještě zabojovali a přehráli Zmeškalovi.
I o vítěze Útěchy se hrálo do 9-ti a i když si Orlík se Srovnalovou vybudovali slušný náskok, při snížení Wasserburgerových na 6:8 je jistě trochu vystrašila vydina teibreaku!
Ale Tomáš s Adélou si poslední hru pohlídali a zápas již "dorazili" - 9:6.

Děkuji Všem zúčastněným hráčkám a hráčům za skvělý Turnaj ve výborné atmosféře, hráčům za tradiční ohleduplnost k něžnému pohlaví na druhé straně kurtu a těším se zase příště na Hamru Braník naviděnou.

Konečné pořadí turnaje mixů:

1. Floder Pavel - Vaverková Jana

2. Suchý Vojta - Suchá Anita
3. Běláček Jarda - Čížková Martina
4. Kočí Aleš - Kočí Martina
5. Orlík Tomáš - Srovnalová Adéla
6. Wasserburger Tomáš - Wasserburger Hana
7. Horňák Robin - Kocourková Michaela
8. Zmeškal Tomáš - Zmeškalová Blanka


Pavel Floder a Jana Vaverková, Anita Suchá a Vojta Suchý

Jarda Běláček a Martina Čížková, Martina Kočí a Aleš Kočí

Tomáš a Hana Wasserburgerovi, Adéla Srovnalová a Tomáš Orlík

Tomáš a Blanka Zmeškalovi, Robin Horňák a Michaela Kocourková







Příští akce
 
05.04. HMČR NER.tenist,Olomouc 5.-7.4.2024,čtyřhra M+Ž
18.05. MO - Polička, KVALIFIKACE, dvouhra muži
08.06. TENIS U MOŘE 2024 - resort ZATON, Nin u Zadaru
08.06. MO - TOSK Žamberk, dvouhra Open
 


Malý Open 2024
27.01.2024
 
1.Vaculík Aleš37
2.Svoboda Jaroslav32
3.Hirsch Petr28
4.Dvořáček Libor27
5.Joch Michael19
6.Bučík Marek18
7.Hrdý Richard18
8.Kijonka Radim18
9.Odstrčil Jan18
10.Seidl Jan18
 

Historická tabulka MO 1995 až 2023
31.12.2022
 
1.Bryška Marcel5392
2.Kubát Martin4729
3.Střílek Jiří3986
4.Handlíř Petr3868
5.Malý Daniel3707
6.Janíček Radim3580
7.Šíma Jiří3569
8.Vaculík Aleš3555
9.Krejčiřík Vít3041
10.Skokan Karel3031